Generatoren

Energie op maat: Ontwerp, service en onderhoud van krachtige generatoren

Generatoren


DGM Jachtservice heeft ruime ervaring in de service, het onderhoud en de inbouw van generatoren. Merken zoals Mastervolt, Whisperpower, Coelmo, Vetus, Fischer Panda, Paguro, Northern Light, Kohler en Onan passeren regelmatig onze deuren voor service en onderhoud.

Voor elk type schip wordt er volgens de wensen van de klant een elektrisch systeem ontworpen dat voldoet aan de veiligheidseisen en het comfort dat het schip moet bieden. Een generator in zo'n systeem is een cruciaal onderdeel en wordt op elk schip op unieke wijze gebruikt.

Wat op elk schip hetzelfde is: wanneer de generator nodig is, moet deze zijn werk doen! Omdat generatoren over het algemeen niet frequent worden gebruikt, is periodiek onderhoud des te belangrijker. Dit omvat niet alleen het vervangen van filters, olie en impeller, maar ook het uitvoeren van een uitgebreide systeemtest (vermogentest).

Het ombouwen en aanpassen van bestaande besturingssystemen is mogelijk wanneer deze niet langer worden ondersteund door de fabrikant.

Bij DGM Jachtservice nemen we al deze aspecten serieus en integreren ze standaard in onze werkzaamheden, zodat er na regulier onderhoud geen onaangename verrassingen ontstaan. Voor nieuwbouw- of refitprojecten kunnen wij nieuwe generatoren leveren tegen scherpe tarieven, inclusief het ontwerp en de installatie van de volledige elektrische installatie.

generatoren
DGM Jachtservice, Generatoren
Onze Partners
 
de_generator_man_logo_200px
DGM Jachtservice