Generatoren

Een generator in het systeem is een zeer belangrijk component.

Generatoren


DGM Jachtservice heeft jarenlange ervaring met de service, het onderhoud en de inbouw van generatoren. Merken zoals Mastervolt, Coelmo, Vetus, Fischer Panda, Northen Light, Kholer en Onan komen regelmatig bij ons voorbij qua service en onderhoud.

Voor elk type schip wordt er volgens de klantwensen een elektrisch systeem ontworpen wat voldoet aan de veiligheidseisen en comfort die het moet bieden. Een generator in zo’n systeem is een zeer belangrijk component en wordt dan ook op elk schip anders gebruikt.

Wat op elk schip hetzelfde is: Wanneer de generator nodig is, dan moet deze zijn werk doen! Doordat de generator in het algemeen niet veel wordt gebruikt is het des te belangrijker dat hier periodiek onderhoud wordt uitgevoerd. Dit houdt niet alleen in dat de filters, de olie en de impellor moeten worden gewisseld, maar ook het complete systeem getest moet worden (vermogentest).

Allemaal zaken die wij als DGM Jachtservice serieus nemen en standaard in onze werkzaamheden meenemen zodat er na de reguliere service geen onaangename verrassingen ontstaan. Voor nieuwbouw- of refitprojecten kunnen wij tegen scherpe tarieven nieuwe generatoren leveren. Hierin kunnen we ook de complete elektrische installatie ontwerpen en installeren.

 
generatoren
DGM Jachtservice, Generatoren
Onze Partners
 
de_generator_man_logo_200px
DGM Jachtservice